Het proces

Een 8-delig stappenplan zorgt steeds weer voor een perfect eindresultaat.

Stap 1: De kennismaking

Persoonlijk contact is erg belangrijk in een grafisch proces. Onder een gezellige babbel luisteren we naar uw verhaal en proberen we een zo goed mogelijk beeld te vormen van uw persoonlijkheid en wensen. 

Stap 2: Vrijblijvende offerte

Na de kennismaking en eerste brainstorm kan er een vrijblijvende offerte op uw maat gemaakt worden.

Stap 3: Ontwerpfase

Na goedkeuring van de offerte gaan we echt aan de slag. Via grondig onderzoek en analyse van uw wensen en behoeften worden verschillende voorontwerpen, ideëen of concepten gemaakt.

Stap 4: Feedbackmomenten

Een cruciale fase in het proces! De voorontwerpen worden samen kritisch bekeken en besproken voor (eventuele) herwerking. In de ontwerp- en feedbackfase blijven we zoeken tot alle partijen tevreden zijn.

Stap 5: Afwerking ontwerpfase

Wanneer alle partijen zich helemaal kunnen vinden in het concept wordt het ontwerp volledig afgewerkt en gebruiksklaar aangeleverd samen met een kleine handleiding.

Stap 6: Uitvoeringsfase

We gaan op zoek naar de perfecte partner om uw concept in de realiteit te brengen. Van kwaliteitsvol drukwerk, een op maat gemaakte neonversie van uw logo of een duurzame kledinglijn tot de perfecte carwrap voor uw auto. Uiteraard nooit zonder uw 'GO'.

Stap 7: Opvolging

Alles wordt van dichtbij opgevolgd en transparant naar u gecommuniceerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Stap 8: Aflevering eindproduct

Wij brengen het afgewerkte eindproduct tot bij u en blijven beschikbaar voor eventuele extra diensten die uw eindproduct nog beter tot bij de doelgroep zou kunnen brengen.